Hur uppdaterar jag appen?

Så här uppdaterar du appen:

• Öppna "App Store" på iPad

• Om du har iOS 12: välj "Uppdateringar" längst ned på skärmen

• Om du har iOS 13: välj din "Apple ID-profilbild" längst upp till höger på skärmen

• Hitta "FirstAgenda Prepare" och tryck på "Uppdatera".

Du har också möjlighet att ställa in din iPad så att den uppdateras automatiskt.

Så här ställer du in appen så att den uppdateras automatiskt:

• Stäng appen

• Gå till Inställningar på din iPad och tryck på App Store

• Hitta Automatiska nedladdningar och sedan Appuppdateringar

• Aktivera uppdateringar så att färgen på "skjutreglaget" ändras till grönt för att aktivera automatisk appuppdatering

Bild
Appupdateringer

Vi rekommenderar att du uppdaterar app'en kontinuerligt så att du alltid har den senaste version och därmed får bästa möjliga användarupplevelse.