Hur får jag FirstAgenda Prepare på min iPad?

För att kunna använda Prepare-appen måste du hämta den i App Store.

• Tryck på App Store-ikonen på din iPad

• Använd sökfunktionen i nedra högra hörnet - sök efter Prepare by FirstAgenda

• Tryck på Installera

• När installationen är färdig måste du klicka på Öppna för att öppna appen direkt

• Du kan också ladda ner appen genom att följa denna länk från din iPad: Få Prepare

Tänk på att du måste ha ett Appel-ID för att hämta appar i App Store. Är du inte inloggad i App Store på din iPad kommer du att bli tillfrågad om inloggningsuppgifter. Läs mer om Appel-ID.