Hur ominstallerar jeg min Prepare-app?

När du ska ominstallera appen måste du börja med att radera den app som ligger på ditt skrivbord.

Så raderar du din Prepare-app

• Håll fingret på Prepare-appen

• Efter ca 2 sekunder börjar appen skaka

• Radera genom att klicka på det lilla krysset i hörnet på Prepare-appen

När du har raderat appen måste du installera den på nytt. Du måste därför gå till App Store på din iPad.

Så installerar du Prepare-appen igen

För att kunna använda Prepare-appen måste du först hämta den i App Store.

• Tryck på App Store-ikonen på din iPad

• Använd sökfunktionen i nedra högra hörnet – sök efter "Prepare by FirstAgenda"

• Tryck på det lilla molnet med pilen. Prepare-appen börjar nu laddas ned igen.

• När installationen är klar ska du klicka på Öppna och öppna appen med detsamma

Tänk på: att du måste ha ett Apple-id för att hämta appar i App Store. Är du inte inloggad i App Store på din iPad kommer du bli ombedd att ange inloggningsuppgifter. Läs mer om Apple-id.