Hur ställer jag in språket?

Så ställer du in språket

iPad

Du kan inte ställa in språket direkt i appen, utan måste göra det i iPadens allmänna inställningar.

• Stäng ned Prepare-app'en

• Leta upp appen Inställningar på din iPad och tryck på den

• Tryck på Allmänt

• Gå ned på sidan och välj Språk och region

• Tryck på iPad-språk och ändra till det språk du önskar. (Om du till exempel vill ändra språket till svenska, så välj Svenska och tryck på OK. iPaden kommer då att fråga om du vill ändra språket - tryck på Fortsätt)

Bild
Välj iPad språk

• Du har nu ändrat språket till svenska både på iPaden och i Prepare-app'en

Web

• Logga in via https://web.firstagenda.se

• Klicka på ditt namn eller profilbild längst upp till höger

• Klicka på Redigera profil

• Under Språk, klicka på Redigera och välj ett önskat språk i listan och klicka sedan på Spara

• För att komma tillbaka till Prepare klickar du på Tillbaka till Prepare (EU) som du hittar längst upp på sidan

Bild
Ändra språk