Hur ställer jag in timeout på iPad?

Om du tycker att din skärm släcks ned för snabbt när du är inaktiv kan du justera Timeout-inställningen på din iPad.

Så ställer du in timeout på din iPad:

• Välj ikonen Inställningar på din iPad

• Tryck på Visning och ljusstyrka

• Tryck på Autolås

• Välj hur många minuter det ska gå innan din iPad låses

Bild
Välj timeout

Observera att du automatiskt kommer att bli ombedd att logga in i Prepare-app'en om du har varit inaktiv i fler minuter än din organisation tillåter. Det är admnistratören som bestämmer timeout för Prepare-app'en - och det är en allmän inställning som gäller för alla.

Kontakta den som är administratör för Prepare i din organisation om du har frågor om timeout.