Hva gjør jeg hvis mitt passord er utløpet?

Når ditt passord er utløpt, blir du bedt om å endre det til et nytt passord. Vær oppmerksom på at det ikke kan være det samme passordet som du har brukt tidligere.

Følg reglene på skjermen for opprettelse av nytt passord. Se bilde nedenfor.

Bilete
Angiv ny adgangskode

Innstilling for utløp av passord

Tidspunkt for utløp av ditt passord, bestemmes av din organisasjon. Ønsker du å endre på tids-intervallet for utløp av passord, skal du kontakte administrator for FirstAgenda Prepare i din organisajon.

Utløpet settes på organisajonsnivå og ikke på brukernivå - det vil si, er det er tids-intervall på 180 dager, vil det gjelde for alle brukere i din organisasjon.