Kan jag göra en instans sluten?

I FirstAgenda Prepare har du möjlighet att sluten en instans. En sluten instans innebär att man måste vara medlem i instansen för att kunna se den i läsdelen av Prepare.

Om er organisation har valt att användare har möjlighet att komma åt alla öppna instanser även om de inte är medlemmar i gruppen, kan det vara en bra idé att sluten instanser som inte ska vara tillgängliga för alla.

En sluten instans kommer att markeras med röd text och ett hänglås i läsdelen av Prepare. En sluten instans kan altid öppnas igen.

Bild
En sluten instans

Så gör du en instans sluten:

• Klicka på menyn Instanser

• Klicka på den instans som ska göras sluten

• Aktivera Sluten instans

• Tryck på Spara

Bild
Sluten instans

Observera: En stängd grupp kan för närvarande inte överföras till Live.