Kan jag ändra namnet på en instans?

Javisst kan du det. Det görs på olika sätt beroende på om du är integrerad med ett system för ärende- och dokumenthantering (ÄHS) eller ej.

Så ändrar du namn på instansen med integration til ÄHS:

Om du använder instanser med integration måste du ändra namnet på instansen i ditt system för ärende- och dokumenthantering (ÄHS). Då kommer namnet på instansen att ändras automatiskt till det nya i Prepare vid nästa överföring.

Det är viktigt att namnet ändras i ditt system för ärende- och dokumenthantering och inte i Prepare. Annars kommer instanssnamnet i Prepare att ändras tillbaka till det gamla namnet från systemet för ärende- och dokumenthantering efter överföringen.

Vidare måste du försäkra dig om att Source-ID:et på instansen i ert system för ärende- och dokumenthantering är identiskt med det som är registrerat i Prepare. Annars finns det risk att du ändrar namnet på en helt annan instans eller att du skapar en alldeles ny instans i Prepare.

Så ändrar du namn på instansen utan integration:

• Gå in under menyn Instanser

• Klicka på den instans vars namn ska ändras

• Skriv det nya namnet på instansen i fältet framför Namn och tryck på Spara

Bild
Instans namn

Om du har problem med att ändra namn på en instansen är du välkommen att kontakta supporten på support@firstagenda.dk