Varför kan jag inte använda Touch ID på iPad när jag loggar in med AD-inloggning?

Scenario:

När jag loggar in i FirstAgenda i en webbläsare via min Mac eller PC, kan jag bara ange min AD-e-post och klicka på pilen, varefter jag loggas in på FirstAgenda. Men på iPad måste jag ange min AD-inloggning varje gång. Varför?

Förklaring

Detta beror på att det finns andra begränsningar på din iPad än i din webbläsare på din PC eller Mac. IPad anses vara en extern enhet av din ADFS-server. Det är möjligt att förlänga timeout, men det här är en inställning som måste göras på er ADFS-server, eftersom det är AD som styr åtkomst till FirstAgenda. Kontakta din organisations administratör för att höra om möjligheterna att förlänga timeout.