Hur loggar jag in med AD-inloggning?

Om du är AD-användare måste du logga in med din e-post och lösenord, som du normalt använder när du loggar in på din arbetsdator och i andra interna system i din kommun/organisation.

Så loggar du in med AD-inloggning

Bild
Logga in

Notera att lösenordfältet försvinner när du anger din AD-e-postadress

• Klicka på Logga in för att komma till nästa sida. Du slussas nu till din organisations AD-inloggningssida.

Bild
Eksternt AD login billede

Notera: att inloggningsbilden kan se annorlunda ut för er organisation

• Ange ditt lösenord för din AD-inloggning

• Klicka på Logga in

När du loggar in via en webbläsare på din PC eller Mac möts du bara av AD-inloggningsbilden första gången du loggar in med din AD-användare. Nästa gång du loggar in på FirstAgenda kan du helt enkelt ange din e-postadress i inloggningsrutan FirstAgenda och sedan klicka på pilen.