Hur lägger man till en ställföreträdare manuellt?

Om en mötesdeltagare har avbokat sig från mötet och redan har informerat dig om sin ersättare, eller om du vet vem du ska kalla in, kan du snabbt lägga till ställföreträdaren i mötet.

SÅ HÄR VÄLJER DU EN STÄLLFÖRETRÄDARE MANUELLT:

• Klicka dig in på det aktuella mötet i Live.

• Gå till fliken "Information" i vänstermenyn, där alla avbokningar kommer att visas, som visas i exemplet nedan.

• Klicka nu på personen med statusmeddelandet "Avvaktar åtgärd."

Bild
Klicka nu på personen med statusmeddelandet "Avvaktar åtgärd."

• Du kommer nu att mötas av tre alternativ: Automatiskt, Manuellt och Ingen.

• När du väljer "Manuellt" måste du själv välja ställföreträdaren.

Bild
När du väljer "Manuellt" måste du själv välja ställföreträdaren.

• Du får möjlighet att söka bland personer som är aktiva i organisationen men inte är medlemmar i gruppen och redan deltar i mötet. Ställföreträdaren kan väljas oavsett vilket parti de tillhör.

• Klicka på den önskade ställföreträdaren och kom ihåg att klicka på "Godkänn ersättare"

Bild
Klicka på den önskade ställföreträdaren

• På så sätt har du manuellt hittat en ställföreträdare och lagt till dem i mötet. Det kommer att visas som visas på bilden nedan.

Bild
På så sätt har du manuellt hittat en ställföreträdare och lagt till dem i mötet.

• Ställföreträdaren kommer nu att få en e-post med en mötesinbjudan till mötet, där de förväntas delta.