Hur får jag en översikt över kallelser av ställföreträdare?

Det kan vara svårt att få en överblick över vilka som har avbokat deltagande i ett möte och vilka som ställer upp som ställföreträdare.

Lyckligtvis har FirstAgenda Live löst detta på ett enkelt och överskådligt sätt. Se här hur det fungerar.

Få en snabb översikt

För varje möte kan du se:

• Vilka medlemmar som har avbokat och orsaken till det.

• Vem som blir kallad som ställföreträdare.

• Status för kallelserna.

Du hittar översikten över avbokningar genom att klicka på det önskade mötet och gå till "Information" i vänstermenyn.

Vad betyder färgerna?

De avbokningar som finns för mötet kan visas med antingen grön, gul eller röd färg enligt nedan:

Bild
Oversigt over mødeoplysninger med afbud

GRÖN:

Om mötesdeltagaren har en grön färg betyder det att det finns en ställföreträdare eller att det har bedömts att det inte behövs någon ställföreträdare. Ställföreträdaren kan ha kallats in automatiskt eller manuellt. Eller så kan det vara att det har valts "ingen användning av ställföreträdare".

GUL:

Den gula färgen visas om automatisk kallelse av ställföreträdare är aktiverat för deltagaren, och FirstAgenda Live letar efter en ställföreträdare. Om du vill lära dig hur du använder automatisk kallelse av ställföreträdare, klicka här.

RÖD:

Om mötesdeltagaren som har avbokat är markerad med röd färg, innebär det att ingen lösning har hittats för avbokningen. Det har varken kallats in en ny ställföreträdare eller valts att ingen ställföreträdare behövs. Du måste därför antingen gå in på deltagaren och aktivera automatisk kallelse, manuellt välja en ställföreträdare eller välja att ingen ställföreträdare behövs.