Hvordan endrer jeg timeout på iPad?

Hvis du synes at din skjerm raskt skifter til pause-mode (sort skjerm) når du er inaktiv, kan du endre i Timeout-innstillingene på iPad'en.

Slik endrer du timeout på din iPad:

• Velg ikonet Innstillinger på din iPad

• Trykk på Generelt

• Trykk på Automatisk lås

• Velg antall minutter det skal gå innen din iPad går i pause-mode.

Bilete
Endre Timeout

Hvis du har vært inaktiv i lengere tid enn det antall minutter din organisasjon tillater for inaktivitet, blir du automatisk bedt om å logge ind i FirstAgenda app'en på nytt. Administrator bestemmer timeout tiden for selve FirstAgenda app'en - en generell innstilling, som er den samme for alle brukere.

Kontakt evt. administratoren av FirstAgenda i din organisasjon for å høre nærmere om dette.