Hva hvis jeg har glemt mitt brukernavn?

Ikke bekymre deg, hvis du har glemt brukernavnet ditt, er det hjelp å få.

Slik får du opplyst brukernavnet ditt:

• På innloggingssiden kan du trykke på lenken "Har du glemt brukernavnet ditt?"
Bilete
Innloggingssiden
  • I feltet skriver du e-postadressen som er knyttet til brukerkontoen din. Trykk deretter på Fortsett.

• Sjekk nå e-postinnboksen din. Her vil du motta en e-post der brukernavnet ditt blir oppgitt.

Hvis du fortsatt har problemer med å logge inn, kan du kontakte administratoren av FirstAgenda Prepare i organisasjonen din.

Når du er logget inn på FirstAgenda Prepare, kan du se brukernavnet ditt under brukerprofilen din.