Jeg har to forskellige FA logins til to forskellige AD organisationer - hvordan samler jeg dem på én FA konto?

Hvis du har to FirstAgenda-logins til hver sin AD organisation (A og B), og gerne vil have dem samlet på én konto, kan du gøre følgende:

• Bed din administrator om at få slettet den seneste konto du har oprettet (B)

• Dernæst skal du bede din administrator om at gensende en invitation til AD-organisationen (B). Når du bekræfter invitationen kan du enten være logget ind på forhånd eller ikke være logget ind:

1. Er du logget ind:

1. Klik på Accepter i invitationsmailen

2. Du bliver nu redirected direkte til den nye AD organisations (B) loginside

3. Login med AD login til AD-organisation B

4. Du ser nu en velkomsthilsen til AD-organisation B, og bliver redirected til AD-organisation B i Prepare

5. Hvis du vil over i AD-organisation A, kan du vælge den i drop down i toppen af siden

1. Her vil du skulle logge ind i AD-organisation A med tilhørende login

2. Er du ikke logget ind:

1. Klik på Accepter i invitationsmailen

2. Skriv din AD-mail (A) ind i brugernavns-feltet. Adgangskodefeltet forsvinder og du klikker på Log ind

3. Du bliver redirected til AD-organisationens (A) loginside og skal logge ind

4. Når du er logget ind bliver du redirected til AD-organisation B’s loginside

5. Herefter er login-flowet som beskrevet ovenfor (fra 1.3)

1. Login med AD login til AD-organisation B

2. Du ser nu en velkomsthilsen til AD organisation B, og bliver redirected til AD organisation B i Prepare

Du har nu samlet de to logins på én konto.