FirstAgenda Live

FirstAgenda Live - Rettelser af logo og sprog

Indsendt af Andreas den man, 08/04/2024 - 11:19

I denne produktopdatering af FirstAgenda Live har vi haft vores fokus rettet mod en række fejlrettelser, der har relateret sig til organisationens logo og sprog.

Hvorfor kommer brugerne ikke over i Live?

Hvis du oplever problemer med, at dine brugere ikke kommer med over i Live, kan der være flere forklaringer.

1. Brugeren har ikke benyttet sin invitation

Når du har udsendt en invitation til en bruger i Prepare, vil brugeren med det samme vise sig i brugerlisten - også selvom brugeren ikke har accepteret og benyttet invitationen endnu.

Først når brugeren har accepteret invitationen og har oprettet sin brugerkonto i Prepare, kan brugeren blive importeret til Live.

FirstAgenda Live - Vægtet afstemning

Indsendt af Andreas den fre, 22/03/2024 - 09:11
I længere tid har vi arbejdet på en ny funktionalitet, som vi netop har udrullet og dermed nu kan løfte sløret for. Der er tale om en ny feature, som vi kalder Vægtet afstemning.

FirstAgenda Live Public API - Dataoverførsel fra Live til Elements Møte-modul

Hvordan fungerer integrationen mellem FirstAgenda Live og Elements Møte?

Vejledningen her skitserer kort, hvordan FirstAgenda Live’s Public API fungerer i samspil med Elements Møte.

Ønsker du at høre mere om opsætningen af integrationen, så tag kontakt til din primære kontaktperson hos FirstAgenda eller skriv til support@firstagenda.dk