Vilka webbläsare stödjer Prepare?

Prepare stödjer alla de senaste versionerna av följande webbläsare:
Google Chrome, Microsoft Edge, Apple Safari og Mozilla Firefox

Bild
Web

Vi rekommenderar Google Chrome som webbläsare

Emellanåt kan det uppstå fel och oväntade användarscenarier när du loggar in i Prepare via t.ex. Internet Explorer 10. Det beror på att Microsoft sedan januari 2016 inte längre utvecklar eller underhåller äldre versioner av Internet Explorer. Generellt sett ligger Internet Explorer efter i utvecklingen i jämförelse med andra typer av webbläsare.

Därför rekommenderar vi att du använder en annan och säkrare webbläsare än Internet Explorer. Till exempel Google Chrome eller Firefox som är de webbläsare som det i allmänhet är minst problem med.

Kom ihåg att alltid se till att uppdatera din webbläsare till den senaste versionen så att du får de senaste säkerhetsuppdateringarna och undgår eventuella kommunikationsproblem.