Hur gör jag texten läsbar?

Så gör du texten läsbar

Om din text är oläsbar och/eller grynig ska du inaktivera funktionen maskinvaruacceleration i din webbläsare.

Tyvärr är detta en inställning du själv måste genomföra i din webbläsare, eftersom problemet inte är relaterat till FirstAgenda Prepare.

Google Chrome

1. Klicka på de 3 prickar överst till höger i Google Chrome

2. Klicka på Inställningar

3. Klicka på System

4. Klicka på reglaget bredvid 'Använd maskinvaruacceleration, när det är tillgängligt'

5. Klicka nu på Starta om som dyker upp bredvid reglaget

Bild
Google Chrome Maskinvaruacceleration

Microsoft Edge

1. Klicka på de 3 prickar överst till höger i Microsoft Edge

2. Klicka på Inställningar

3. Klicka på System och prestanda

4. Klicka reglaget bredvid 'Använd maskinvaruacceleration, när det är tillgängligt'

5. Klicka nu på Starta om som dyker upp under reglaget

Bild
Fjern hardwareacceleration i Microsoft Edge