Vad kan en mötessekreterare göra i Prepare?

I Prepare arbetar mötessekreteraren primärt med att publicera dagordningar och protokoll för de instanser som vederbörande är ansvarig för. Men en mötessekreterare kan också göra en del andra saker i Prepare. Se listan nedan:

• Skapa möten*

• Göra dagordningar*

• Skapa punkter och lägga till bilagor*

• Lägga till beslut*

• Publicera dagordningar och protokoll

• Ta bort mötesdeltagare från vissa känsliga punkter

• Läsa opublicerade versioner av protokoller eller dagordningar

• Meddela mötesdeltagare om att dagordningar och protokoll har publicerats

• Redigera mötesdeltagarens profil i egna instanser

• Redigera instanser (sluten/öppen instans)

* gäller manuellt skapade möten i FirstAgenda Prepare

Extra rättigheter

En mötessekreterare kan också hantera användare inom sin egen instans. Detta är en extra inställning som måste aktiveras av en administratör för organisationen. Se ev mer i den nedre delen av den här artikeln: Användare – hur skapas de?

• Skapa användare i egna instanser

• Redigera mötesdeltagarens profil i egna instanser

• få överblick över mötesdeltagarnas status (t.ex. om lösenord måste bytas)

Kom ihåg att en mötessekreterare endast kan se de instanser som han/hon är ansluten till med sin profil