Var är nedladdningsknappen?

Den blå nedladdningsknappen som visar att du kan ladda ned en dagordning hittar du längst ned till höger på dagordningens förstasida.

OBS: Offline funktionen är endast tillgänglig på iPad.

Bild
Nedladdningsknappen

Om nedladdningsknappen inte är synlig kan det bero på att:

• Du är på fel ställe. Gå till dagordningens förstasida där du kan se mötestid, mötesplats m.m.

• Offlinevisning av dagordningar är inte aktiverad i instansen. Kontakta den som är ansvarig för instansen och fråga om offlinefunktionen kan aktiveras

• Du er inte medlem i instansen

• Dagordningen har inte släppts än

• Du är i offlineläge - dagordningar kan endast laddas ned när du är online