Hur ändrar jag min fyrsiffriga offline-kod?

Du kan bara ändra din fyrsiffriga offline-kod om appen är online och iPad:en inte är satt i flygläge.

Så ändrar du din fyrsiffriga offline-kod:

• Logga in i Prepare-appen

• Klicka på "Kugghjulet" -knappen  i nedre vänsterhörnet

• Klicka på " Byt offline-kod"-knappen

Bild
Click the button "Change offline passcode"

• Tryck in din nya offline-kod. Den sparas automatiskt när du har slagit in den

Bild
Change your offline passcode

OBS: Om du har satt FirstAgenda Prepare-appen i offline-läge (inne i appen) och loggar ut och sedan inte kommer ihåg din fyrsiffriga offline-kod, så är du tvungen att ominstallera appen. När du har ominstallerat appen kan du logga in med ditt FirstAgenda Prepare-login och därefter ändra din fyrsiffriga offline-kod. Om du har satt själva iPad: en i flygläge ska du inaktivera flygläget på iPaden och följa vägledningen ovan.