Vad betyder offline-kod?

Den första gången du gör en dagordning tillgänglig oflline måste du upprätta en fyrsiffrig offline-kod. Denna kod ska du använda om loggar in i Prepare-appen när den är i offline-läge eller när iPad:en är i flygläge.

Så uprättar du din fyrsiffriga offline-kod

Först gör du en dagordning tillgänglig offline:

• Välj den dagordning eller det protokoll som du vill läsa när du är offline

• På dagordningens eller protokollets förstasida klickar du på den blå knappen "Gör tillgänglig offline" längst ned i högra hörnet

Bild
Gör möte tillgänglig offline

• När mötet har laddats ner kommer en ny dialogruta att dyka upp som ber dig skapa en självvald 4-siffrig offlinekod

• Din kod sparas automatiskt när du har tryckt in den och din dagordning kommer därefter bli tillgänglig offline

• Du behöver endast använda koden om du loggar in i appen när den är i offline-läge eller ifall du har satt iPaden i flygläge.

• När du ska logga in i appen i offline-läge ser dialogrutan ut på följande vis:
Bild
När du ska logga in i appen i offline-läge ser dialogrutan ut på följande vis

OBS: Se till att upprätta en kod som är lätt att komma ihåg. Om du vill kan du använda den fyrsiffriga kod du har till din iPad. Se här vad du gör om du har glömt din offline-kod