Kan jeg göra anteckningar och markera när jag är offline?

Anteckningar

Ja, det går bra att göra anteckningar i en dagordning som är offline. Du gör anteckningar på samma sätt som online.

När du är offline kan du se var i dokumentet du har dina anteckningar. Placeringen visas med hjälp av en blå pratbubbla, precis som vid onlineläge.

Markeringar

Du kan se dina markeringar när du är offline och det går även att göra nya markeringar i offlineläge.

Så fort du är online igen kommer dina offlinemarkeringar att synkroniseras med den senaste versionen av dagordningen. Det innebär bland annat att om det har publicerats en nyare version av dagordningen medan du var offline så kommer dina markeringar att anpassas till den senaste versionen.