Vilka informationer stöder FirstAgenda från ert ÄHS?

På den här sidan kan du läsa mer om vilka informationer (utöver standardinformationer) som kan visas på framsidan av dagordningar och protokoll på punktnivå i FirstAgenda vid publicering i XML. Observera att det kan vara skillnad på vilken information som kan visas beroende på vilket ÄH-system som används.

Viss information måste aktiveras under "Inställningar" i FirstAgenda. Medan annan information visas automatiskt. Slutligen finns det lite information som måste aktiveras av oss. Ta en närmare titt nedan.

ACADRE

Framsidan

• Info om mötesdeltagarna, frånvarande och återbud
    XML: (deltagare): <field name="absent">0</field>
    XML: (frånvarande): <field name="absent">1</field>
    XML: (återbud): <field name="absent">2</field>
    - Visning ska aktiveras av FirstAgenda
  • Information
    XML: <field name="description">
    - Visas automatiskt om informationen existerar
  • Visning av adress och lokation
    XML: < table name="meeting">< field name="address"></field></table>
    XML: < table name="meeting">< field name="location"></field></table>
    - Visning ska aktiveras av FirstAgenda

Punktnivå

• Ärendets gång
    XML: <field name="area">‌</field>
    - Visning aktiveras under "Inställningar"
  • Ärendet avgörs i
    XML: <field name="comname">‌</field>
    - Visning aktiveras under "Inställningar"
  • Frånvarande mötesdeltagare
    XML: <table name="absentmembers"><field name="name"></field></table>
    - Visning aktiveras under "Inställningar"

GETORGANIZED

Punktnivå

• Ärendenummer

FUJITSU

Framsidan

• Visning av mötesdeltagare och frånvarande
  • Information

Punktnivå

• Ärendets förlopp
  • Grupperade rubriker

Varför visar vi inte samma informationen för alla ÄHS?

Det beror på att vi inte mottager all information från ärendehanterings-systemen. T.ex. skickar danska KMD väldigt, väldigt lite information om mötet.

I andra fall kan det bero på att FirstAgenda inte har utvecklats för att hämta informationerna. Kontakta oss på support@firstagenda.dk om du har önskemål till informationer som ska visas i FirstAgenda.