Hur inaktiverar jag en instans?

I FirstAgenda Prepare är det endast möjligt att inaktivera en instans om du är administratör i organisationen. En inaktiverad instans kommer inte längre att visas i FirstAgenda Prepare.

Om du av misstag har inaktiverat en instans kan du alltid återaktivera den, och alla användare kommer återigen att ha tillgång till de gamla dagordningarna – Se här.

Så här inaktiverar du en instans

• Klicka på Instans i vänstermenyn i Prepare

• Klicka på den instans du vill inaktivera

• Klicka på knappen Inaktivera instans och sedan OK för att bekräfta inaktiveringen

Bild
Klicka på Inaktivera-knappen

Din instans är nu inaktiverad och kommer inte längre att visas i Prepare.