Hur återaktiverar jag en instans?

Om du av misstag har inaktiverat en instans finns det hjälp att få här - du kan enkelt återaktivera en instans.

När en instans återaktiveras kommer den återigen att visas i Prepare och alla användare får åter tillgång till de gamla dagordningarna.

Så här återaktiverar du en instans

• Klicka på Instans i vänstermenyn i Prepare

• Klicka på länken 'Visa inaktiva instanser' i övre högra hörnet

• Du får nu en lista över alla inaktiva instanser. Klicka på den instans du vill återaktivera

• Klicka på den gröna knappen Återaktivera och bekräfta genom att trycka OK

Instansen är nu återaktiverad och kan hittas i listan över aktiva instanser.