Hur ser jag presentationsvyn?

Om du önska att se samma presentationsvy som mötesdeltagerna ser, kan du öppna denna.

Kom i håg att slå på "Presentationsvy" i FirstAgenda Live, så att det inte bara är framsidan som presenteras.

Detta gör du vid att klicka på "Visa i presentationsvy"-knappen. Funktionen aktiveras och byta färg till grön, som på bilden nedan.

Bild
Visa i presentationsvy"-knappen

Om du vill se hur det ser ut, måste du klicka på "Visa presentationsvy" i höger hörn. En ny flick med presentationsvyn vill öppna i din webbläsare.

Bild
"Visa presentationsvy" i höger hörn

Du har nu möjlighet att se det samma bild som mötesdeltagerna ser i presentationsvyn.

Bild
 samma bild som mötesdeltagerna ser i presentationsvyn