Hur visas PDF på presentationsvisningen?

Finns det en punkt på dagordningen som innehåller en PDF-fil som ska visas på presentationsvisnigen kan man enkelt dela denna PDF.

• Klicka inn på det mötet som behöver visas på presentationsvisningen

• För att visa punkten på presentationsvisningen, se till att Visa i presentationsvy är påslagen. När knappen är grön visas innehållet på presentationsvisningen.

Bild
Knapp för att slå på den stora skärmen i det övre högra hörnet

• När punkten med PDF-filen ska visas, klicka på filen under motionen eller förslaget under Motioner och förslag

• Här kan du välja om filen ska synas på presentationsvisningen eller inte. Om felten är orange, visas PDF:n på presentationsvisningen:

Bild
Stor skärm på

• Om du vill ta bort PDF:n från presentationsvisningen igjen kan du antigen byta till en annan punkt på dagordningen eller klicka på den orange Visa i presentationsvy knap, så färgen ändras till vit igen.

OBS! Dagordningspunkten får inte vara avsluttat, eftersom PDF:n inte kan visas på presentationsvisningen.

Läs mera om hur man visa förslag eller motioner i presentationsvy här