Hur slår jag på en punkt för presentationsvyn?

Om du vill visa en punkt i presentationsvy, gör du följande:

• Klicka in på den gällande möte

• Välj den punkt du önska att visa i presentationsvyn från venstremenyn

• Klicka på "Visa i presentationsvy"

• När knappen har bytt färg till grön, visas punkten i presentationsvyn

Bild
Visa i presentationsvy"-knappen

På pilerna brevid "Visa i presentationsvy" kan du byta mellom de olika punkterna på dagordningen.

Kom i håg att det endast är den punkt där "Visa i presentationsvy" ljuser grön, som visas och är synbar för mötesdeltagerna.