Jeg har to ulike FA-innlogginger til to ulike AD-organisasjoner - hvordan samler jeg dem på én FA-konto?

Hvis du har to FirstAgenda-innlogginger til hver sin AD-organisasjon (A og B), og ønsker å ha dem samlet på én konto, kan du gjøre følgende:

• Be din administrator om å få slettet den nyeste kontoen du har opprettet (B).

• Deretter skal du be din administrator om å sende en ny invitasjon til AD-organisasjon (B). Når du bekrefter invitasjonen, kan du enten være logget inn på forhånd eller ikke være logget inn:

1. Hvis du er logget inn:

1. Klikk på Aksepter i invitasjonsmailen.

2. Du blir nå omdirigert direkte til den nye AD-organisasjonens (B) innloggingsside.

3. Logg inn med AD-innloggingen til AD-organisasjon B.

4. Du vil nå se en velkomsthilsen til AD-organisasjon B, og bli omdirigert til AD-organisasjon B i Prepare.

5. Hvis du ønsker å gå over til AD-organisasjon A, kan du velge den i rullegardinmenyen øverst på siden.

1. Her må du logge inn i AD-organisasjon A med tilhørende innlogging.

2. Hvis du ikke er logget inn:

1. Klikk på Aksepter i invitasjonsmailen.

2. Skriv inn din AD-e-post (A) i brukernavnsfeltet.

3. Passordfeltet forsvinner, og du klikker på Logg inn.

4. Du blir omdirigert til AD-organisasjonens (A) innloggingsside og må logge inn.

5. Når du er logget inn, blir du omdirigert til AD-organisasjon B’s innloggingsside.

6. Deretter er innloggingsflyten som beskrevet ovenfor (fra 1.3).

1. Logg inn med AD-innloggingen til AD-organisasjon B.

2. Du vil nå se en velkomsthilsen til AD-organisasjon B, og bli omdirigert til AD-organisasjon B i Prepare.

Du har nå samlet de to innloggingene på én konto.