Hvordan behandler jeg et afbud fra en mødedeltager uden at indkalde en stedfortræder?

I nogle tilfælde er det ikke nødvendigt eller muligt at indkalde en stedfortræder. Når du håndterer et afbud fra en mødedeltager har du derfor også mulighed for at vælge, at der ikke skal indkaldes en stedfortræder.

Sådan gør du:

1. Klik på menupunktet Møder og derefter på det møde, du ønsker at håndtere et afbud på

2. Når en mødedeltager har meldt afbud, vil det blive registreret under Oplysninger

3. Klik på den fraværende mødedeltager i oversigten (Markeret med rød og med status Afventer handling)

Image
Mødedeltager har meldt afbud

1. Klik på knappen Ingen

Image
Vælg 'Ingen' stedfortræder

1. Klik derefter på Bekræft

2. Den fraværende mødedeltager vil nu være markeret med grøn i oversigten, og status har ændret sig til 'Godkendt uden stedfortræder'

Image
Mødedeltagerens status har ændret sig