Hvordan retter jeg i den personlige e-mail?

Som administrator i FirstAgenda Prepare kan du selv hjælpe brugerne, hvis de skal have rettet deres personlige mail.

Det betyder, at du ikke behøver at kontakte FirstAgenda, hvis for eksempel en bruger har "låst sig ude af FirstAgenda Prepare" og derfor ikke kan rette sin personlige mail for at få et nyt password.

Sådan retter administrator den personlige e-mail på en bruger

• Klik på menupunktet "Brugere" i venstremenuen i FirstAgenda Prepare

• Gå ind på den bruger du ønsker at redigere i

• Klik på knappen "Redigér". Du bliver ført til brugeradministrationssiden hvor du kan foretage dine ændringer

• Indtast den nye e-mail

Image
Rediger bruger

• Klik på "Gem" for at gemme den nye mailadresse på brugeren

• Klik på “Gå til Prepare” i venstremenuen, for at komme tilbage til Prepare

* Hvis der ikke vises en "Redigér" knap, skyldes det, at brugeren har adgang til andre eksterne organisationer. Det er kun muligt at ændre den personlige e-mail på brugere, der ikke har adgang til andre organisationer end den organisation du er administrator for. Har brugeren flere adgange, skal brugeren selv ændre den personlige e-mail (se hvordan i denne vejledning) eller du skal kontakte FirstAgenda Support, hvis brugeren er låst ude.

Bemærk: Hver gang en administrator ændrer en personlig mail på en bruger vil det blive logget, hvem der har foretaget ændringen og hvornår. Under "Indstillinger" i venstremenuen kan du som administrator trække en liste over, hvilke brugere der har fået ændret deres personlige e-mails, hvem der har foretaget handlingen og hvornår.