Hvordan sletter jeg et udvalg?

Du kan kun slette udvalg, hvis du er administrator i organisationen. Et slettet udvalg, vil ikke længere blive vist i FirstAgenda Prepare.

Er du som administrator ved en fejl kommet til at slette et udvalg, kan det altid søges frem igen og aktiveres ved at klikke på linket Vis slettede udvalg under menuen Udvalg.

Sådan sletter du et udvalg

• Klik på menuen Udvalg i Prepare

• Klik på det udvalg du vil slette

• Klik på Slet-knappen og dernæst OK for at bekræfte sletningen

Image
Oversigt over indstillingerne til et udvalg og en rød slet-knap