Hvordan aktiveres to-faktor-login?

Med to-faktor-login kan du øge sikkerheden omkring brugen af FirstAgenda Prepare yderligere. To-faktor-login kan aktiveres både på brugerniveua og på organisationsniveau

Sådan aktiverer du to-faktor-godkendelse på bruger niveau:

Du kan selv aktivere to-faktor-godkendelse under dine sikkerhedsindstillinger. Når du aktiverer to-faktor-godkendelsen på brugerniveau, gælder det for alle de organisationer du er medlem af.

• Log ind på web.firstagenda.com

• Klik på dine initialer øverst i højre hjørne og klik på Rediger profil

• Du bliver nu ført videre til brugeradministrationssiden hvor du kan foretage dine ændringer.

• Klik på Login og Sikkerhed i venstremenuen

Image
Login og sikkerhed

• Klik på Skift ud fra “To-faktor godkendelse” og slå to-faktor-godkendelse til

Image
Slå to-faktor godkendelse til

• Klik herefter på Luk

• Du har nu slået to-faktor-godkendelse til på brugerniveau

• Hvis du på et tidspunkt ønsker, at slå to-faktor-godkendelse fra er proceduren den samme. Du slår blot skyderen fra under to-faktor-godkendelse

Sådan aktiverer du to-faktor-godkendelse på organisations niveau:

Hvis du er administrator i FirstAgendaPrepare, kan du slå to-faktor-godkendelse til på organisationsnivau, så det gælder for alle organisationens medlemmer.

• Log ing på web.firstagenda.com

• Klik på indstillinger i venstremenuen

• Under Organisationer klikker du på Rediger organisation i højre hjørne

• Du bliver nu ført videre til brugeradministrationssiden hvor du kan foretage dine ændringer.

• Slå skyderen til ud fra 2-faktor-login

Image
Slå to-faktor login til på Organisations niveau

• Klik på gem nederst på siden

• Klik på “Gå til Prepare” i venstremenuen for at komme tilbage til Prepare

• Du har nu aktiveret to-faktor-login for organisationen