Hvordan opretter jeg en feltskabelon til offentlige beslutninger i lukkede punkter

Ønsker man at gøre brug af offentlig beslutning på lukket punkt, så skal der oprettes et særligt felt til formålet.

Opret feltskabelon til offentlig beslutning

1. Klik på knappen ”Opret ny”

2. ”Navn på felt” skal være ”OpenDecision”

3. ”Standard overskrift, når felt tilføjes punkt” skal udfyldes med valgfri tekst

4. Sæt flueben i boksen ”Dette felt skal udfyldes som referat"

5. Klik på knappen ”Gem ændringer”

Image
Feltindstillinger ved oprettelse af felt

Opret nu en punktskabelon, hvor du fjerner fluebenet ud for "Offentligt Punkt". Hermed vil punktet være lukket. Herefter tilføjer du både et almindeligt beslutningsfelt og feltet ”OpenDecision”, som på nedenstående billede hedder "Offentlig Beslutning".

Image
Oprettelse af lukket punkt

Herved kan man nu både skrive en beslutning, som kun er synlig for folk med adgang til det lukkede punkt, og en offentlig beslutning, som er synligt for offentligheden.