FirstAgenda Prepare

Hvad gør jeg, hvis en bruger oplever fejl ved login på iPad?

Det kan ske, at en bruger problemfrit kan logge ind på FirstAgenda Prepare på PC, men oplever fejl i forbindelse med login på iPad.

Det kan skyldes en manglende iPad opdatering eller at brugeren vælger den forkerte region på appen.

• Bed først brugeren om at sikre, at iPad'en er opdateret (både ift. IOS opdatering og seneste app opdatering).

• Tjek derefter, at brugeren vælger den rigtige region på appen

Brugere siger, at de ikke kan se den organisation, hvor invitationen til brugeren er tilsendt

Har du sendt en invitation til en organisation til en bruger, men brugeren kan ikke se organisationen når vedkommende logger ind?

Det skyldes formodentligt at brugeren ikke har accepteret invitationen i invitationsmailen.

Bed brugeren om at acceptere invitationen i invitationsmailen. Referer eventuelt til denne supportartikel, som guider igennem hvordan man opretter sin bruger.

Hvad gør jeg, hvis en bruger er medlem af flere organisationer, men kan kun se én organisation, når vedkommende logger ind?

Det kan ske, at en bruger er medlem af flere organisationer, men kun kan se én organisation, når vedkommende logger ind. Det kan eksempelvis være, at en bruger bliver tilføjet til en ny organisation og ikke længere kan se den/de gamle organisationer som vedkommende er medlem af. Det skyldes, at brugeren allerede har en eksisterende bruger i FirstAgenda Prepare, men er kommet til at lave flere kontoer.