Kan jag återpublicera en dagordning med godkännanden på?

Ja, och du kan också välja om användarnas godkännanden från en tidigare version av dagordningen ska stå kvar eller nollställas. Se hur nedan.

Så nollställer du godkännanden från en tidigare dagordning

• Du är i färd med att släppa en ny version av dagordningen och klickar på Släpp på detaljsidan.

• Innan dagordningen slutligen släpps visas en lista över de punkter som tidigare har godkänts av minst en användare

Bild
Släppa

• Vill du nollställa användarens tidigare godkännande sätter du en bock framför punkterna

• Vill du inte nollställa användarens godkännande låter du bli att bocka för

• Klicka på Släpp

Har du valt att nollställa, kommer de som tidigare har godkänt en punkt att få ett mejl där de ombeds godkänna på nytt.