Hur aktiveras godkännande på en dagordningspunkt?

"Tillåt godkännande" måste vara aktiverat för en instans innan du kan ställa in en dagordningspunkt för godkännande. Lär dig hur du aktiverar godkännandefunktionen på en instans.

Hur du aktiverar godkännande av en dagordningspunkt

• Logga in på FirstAgenda Prepare

• Klicka på Möten i menyn till vänster

• Välj ett möte (kom ihåg att "Tillåt godkänna" måste vara aktiverat för instansen innan du kan ställa in en dagordningspunkt för godkännande)

• Till höger om dagordningspunkterna kan du nu se ett skjutreglage. Klicka på reglaget så att det blir blått - detta aktiverar godkännandet

Bild
Tillåt godkännande

Godkännande är nu aktiverat på den punkten.

Hur man stänger av godkännande

Om du vill avaktivera godkännande vid en punkt, stäng av 'skjutreglaget' bredvid godkännande, så att det blir grått. Användare kommer inte längre att kunna godkänna punkten.