Kan jag få tillgång till flera AD-organisationer med samma inloggning?

Ja, det kan du. Läs vidare i följande scenario

Så här får du tillgång till flera AD-organisationer med samma inloggning

Scenario: Du har en AD-inloggning i en organisation (A) och blir inbjuden till en annan AD-organisation (B).

• Klicka på länken i inbjudan och följ inbjudningsflödet som vanligt.

• Kom ihåg att logga in med det befintliga AD-login (A).

• Om du redan är inloggad med ditt AD-login (A) sker ovanstående punkt automatiskt.

• Därefter blir du omdirigerad till den nya AD-organisationens (B) inloggningssida, där du loggar in.

På detta sätt kopplar du flera AD-inloggningar till ditt FA-konto.

Om du väljer organisation A, ska du logga in med motsvarande AD-login, och detsamma gäller för organisation B.