Hur loggar jag in på FirstAgenda Prepare?

Så här loggar du in på FirstAgenda Prepare:

• Sök efter web.firstagenda.com i sökfältet i din webbläsare eller öppna appen på din iPad.

• Skriv in ditt användarnamn (kan vara din e-postadress)
    • När du skapade ditt konto valde du om ditt användarnamn skulle vara din e-postadress eller ett annat självvalt användarnamn.

• Skriv in ditt lösenord.

• Du kan gärna kryssa i rutan "Kom ihåg mig", så kommer enheten ihåg ditt inloggning i framtiden.

• Klicka på Logga in.

Bild
Inloggningsrutan

• Om tvåfaktorsinloggning är aktiverat: Om din organisation använder tvåfaktorsinloggning, eller om du har aktiverat tvåfaktorsgodkännande för ditt eget konto, kommer du nu att få en engångskod via SMS. Skriv in engångskoden i fältet.

Bild
Skriv in engångskoden i fältet.

Nu kommer du att loggas in på FirstAgenda Prepare.

Har du glömt ditt användarnamn eller ditt lösenord?