Hur vet jag om någon har delat en kommentar med mig?

När någon delar en kommentar med dig visas detta på flera olika ställen.

Aviseringar på iPad

• Om är utloggad från Prepare-app'en så mottar du en avisering i iPad:ens meddelandecenter. När du trycker på aviseringen ombeds du logga in i appen, varefter du dirigeras till den dagordning där den delade kommentar ligger.

• Om du är inloggad i Prepare-app'en så kommer det en avisering på den lilla klockan som du hiitar högst upp i mitten på skärmen.

• Tryck på klockan för att se listan med aviseringar. Tryck på aviseringen för att komma till den delade kommentar​

Så får du aviseringar via webben:

• När du mottar en ny delade kommentar och vill se det på web.firstagenda.se istället för i Prepare-app'en, så kan du välja att få en epost-avisering. Du aktiverar epost-aviseringen genom att gå in på din profil och klicka redigera och aktivera funktionen. Du kan ställa in aviseringar på varje en av dina instanser.

Bild
SÅ FÅR DU AVISERINGAR VIA WEBBEN: