Kan jag dela mina kommentarer med grupper?

Ja, så fort du har valt vilka medlemmar du vill dela kommentarer med så skapas det automatiskt en grupp av de instansmedlemmar och/eller övriga medlemmar du har valt.

Bild
Kan jag dela mina kommentarer med grupper?

Nästa gång du vill dela en kommentar kommer gruppen att visas högst upp på listan under "Senaste samtal" ovanför instansmedlemmarna.

Bild
Senaste gruppdiskussionen

Du kan upprätta så många grupper du vill och med så många instansmedlemmar du vill. Samma instansmedlem kan också väljas in i flera olika grupper.

När du har skapa en grupp kommer de instansmedlemmar som har valts in i gruppen också att få gruppen sparad i sin översikt. Detta är en fördel om du och dina kollegor behöver kommunicera regelbundet med varandra i instansen - så måste inte alla var för sig skapa samma grupp för att dela kommentarer.

Du kan namnge gruppen genom att klicka på den lilla pennan till höger om gruppen.

Läs mer om hur du delar en kommentar: Hur delar jag en kommentar?