Hur delar jag en kommentar?

Med dela kommentar-funktionen kan du dela dina tankar om ett ämne både före, under och efter ett möte.

Så delar du en kommentar

• Välj den dagordning i vilken du vill dela en kommentar i

• iPad: håll fingret på skärmen och för det upp till dela kommentar-ikonen

Bild
Dela kommentar på iPad

• Web: vänsterklicka med musen och välj ikonen dela kommentar

Bild
Dela kommentar

• Välj en eller flera personer som du vill skicka ett meddelande till

• Tryck på skriv meddelande

• Skriv ditt meddelande och tryck på skicka

OBS: När du väl har skickat ditt meddelande kan du inte radera det igen.