Var kan jag se uppladdningsklientens senaste serveranslutning?

• Logga in som administratör i Prepare

• Klicka på "Inställningar"

• Scrolla ned till "Inställningar för uppladdning

• Under "Inställningar för uppladdning" kan du se "Clients"

Bild
Översikt över klienter med senaste serveranslutning

Här kan du se tidsstämpel för när filer senast laddades upp till Prepare, samt senaste anslutning till servern. Här kan du också hitta information om servernamn och IP-adress.

Har uppladdningsklienten inte körts på flera timmar?

Om det är flera timmar sedan den senaste anslutningen kan det indikera på att den schemalagda uppgiften som automatiskt kör uppladdningsklienten har stoppat. Kontakta din serveradministratör för att starta om den.