Måste jag installera en upload-klient för varje organisation?

Om din verksamhet har upprättat flera organisationer i Prepare måste du ladda ned och installera en upload-klient för varje organisation.

När Prepares upload-klient startar och kontaktar servern för första gången kommer upload-klienten att registreras på din organisation. Detta gör att det endast kan finnas en uploader per organisation. Genom att använda en upload-klient per organisation undviker ni att data från de olika organisationerna blandas samman.

Organisationsuppgifterna registreras i inställningsfilen.