Hur skapar jag ett förslag?

SÅDAN SKAPAR DU ETT FÖRSLAG:

• Gå till en punkt på ett möte i FirstAgenda Live

• Under Motioner och förslag på punktet kan du se en översikt över alla motioner och förslag

• Klicka på Lägg till +

Bild
Lägg till + knappen på høyre side

• Välj därefter Förslag och skriv in ditt förslag in i felten

Bild
Velg forslag for å skrive forslag

• Du ska välja om ditt försla ska vara Offentligt eller inte. Om du bocka i Offentligt, vill alla deltagare på mötet kunna se förslaget på deras översikt över dagordningespunkten. Om du inte bocka i Offentligt, vill det endast vara administrationen som kan se förslaget.

• Välj den person som vill ge förslaget

• När du är klar stänger du genom att trycka på Lägg till

Notera: Det finns flera olika alternativ för förslag. Funktionellt är det ingen skillnad mellan de olika typerna, det är bara rubriken.