Hur skapar jag en motion?

• Klicka in på en dagordningspunkt på mötet i FirstAgenda Live

• Under Motioner och förslag under punkten kan du se en översikt över alla motioner och förslag

• Klicka på Lägg till

Bild
Lägg till motioner och förslag

• Välj Motioner  längst till vänster och skriv din motion i fältet

Bild
Skriv in motioner och förslag

• Du måste välja om din motion ska vara offentlig eller inte. Om du väljer att bocka i Offentligt, kommer alla deltagare på mötet att kunna se motionen på deras översikt över dagordningspunkten. Om du inte bockar i rutan vid Offentligt kommer det endast vara synbart för administratören.

• När du är klar, väljer du Lägg till för att spara din motion