Varför överförs inte mina möten till Live?

Du kanske upplever att dina möten inte överförs från Prepare till Live. Det beror troligen på att din instans inte är aktiverat i Publicerings-API'et i Prepare.

Så här aktiverar du Publicerings API'et i Prepare

• Logga in på web.firstagenda.com

• Klicka på "Publicerings-API" i vänstermenyn.

Bild
 "Publicerings-API" i vänstermenyn

Här får du en lista med dina instanser och en översikt över vilka instanser som är aktiverade för publicering.

Bild
Här får du en lista med dina urval

• Välj en startdatum längst upp på sidan för vilken datum du vill publicera dagordningar/protokoll från.

Bild
Välj en startdatum

• Klicka på "Spara" när du har valt ett datum.

Du kan också redigera vilka instanser som ska publiceras.

• Klicka på "Redigera" i det högra hörnet för att redigera inställningarna för publicering av urval.

Bild
Klicka på "Redigera" i det högra hörnet

• Markera kryssrutan "Ska publiceras" bredvid de instanser som ska inkluderas. Du måste också ta ställning till om titeln på stängda punkter ska visas och om beslutet på stängda punkter ska visas. Markera rutan/rutorna om det ska gälla.

• Klicka på "Stäng" när du har gjort dina ändringar.

Observera:

Endast framtida möten överförs till Live. Varken möten som redan har ägt rum eller historiska möten överförs.