Hur importerar jag möten?

Du kan snabbt och enkelt importera möter till FirstAgenda Live. Följ guiden nedan.

• I menyn till vänster klickar du på Inställningar. Klicka på pilen och du får fram två möjligheter:

Bild
Installningar i venstremenuen

• Klicka på Organisationsinställningar och sedan Integrationer och du kommer att få fram bilden som du ser nedan:

Bild
Organisationsinställningar och integrationer under inställningar i vänstermenyn

• Välj den organisation du vill importera till och klicka på de tre orangea prickar till höger.

Bild
Tre punkter på höger sida av den valda organisationen

• Följande pop-up bild öppnas och du kan klicka på Importera, for att starta importeringen av möten

Bild
Importera knapp i menyn till höger

• Systemet startar importen och du kan se en orange ikon snurra

IMPORT GENOMFÖRD

När importen är klar, vill du se en grön bock bredvid Möten som på bilden nedan:

Bild
Grön bock när importen är klar

Importen av möten är nu klar.