FirstAgenda Prepare - Sortering af punkter og mulighed for SMS-notifikationer

Indsendt af Andreas den tor, 22/08/2024 - 12:22

I den seneste produktopdatering til FirstAgenda Prepare introducerer vi en længe ventet feature, der nu lader dig sortere punkter ved brug af kategorier. Samtidig er det nu også muligt at få SMS-notifikationer, mens vi ligeledes har foretaget en række mindre fejlrettelser. Alt dette kan du læse mere om nedenfor.

Nye features

• Sortering af punkter ved brug af kategorier: Før opdateringen blev sorteringsfunktionen deaktiveret, når der blev indsat en kategori mellem punkterne. Efter den seneste opdatering forbliver sorteringsfunktionen aktiv, uagtet om man anvender kategorier eller ej.

• Du kan nu modtage SMS-notifikationer: Med opdateringen er det nu muligt at aktivere SMS-notifikationer i jeres organisation, så medlemmerne i organisationen modtager en SMS-notifikation, så snart en dagsorden eller et referat bliver overført fra ESDH, frigivet til mødedeltagerne, samt ved delte kommentarer. Du kan læse mere om SMS-notifikationerne her

OBS: SMS-notifikationerne er ikke automatisk slået til i jeres organisation, så hvis du ønsker at gøre brug af denne funktion, skal du kontakte din kontaktperson hos FirstAgenda for et tilbud.

• Nynorsk er blevet en mulighed: Det er nu blevet muligt at vælge Nynorsk som sprog på ens brugerprofil. Dette gælder ligeledes på organisationsniveau, hvor du også kan vælge Nynorsk.

Fejlrettelser

• Møder kan igen tilgås på iPad'en: Nogle af jer har muligvis oplevet ikke at kunne tilgå møder i appen på iPad'en. Denne fejl er nu blevet løst således, at møderne igen kan tilgås.

• Tilknyttet brugere har adgang til andre organisationer med det samme - uden at skulle logge ud og ind: Når man tidligere har benyttet funktionen "tilknyt organisation", som lader dig tilknytte en organisation til en bruger, uden at brugeren skal oprettes i organisationen påny, skulle brugeren logge ud og ind før dagsordensamleren kunne se, at brugeren var blevet oprettet i organisationen. Dette er nu blevet rettet således, at den tilknyttede bruger får adgang med det samme - uden at skulle logge ud og ind.